Gratis smslån

Du kanske har hört talas om gratis lån och undrar var du kan ta ett sånt lån? Det enda gratis lån som vi på smslanen.nu har hört talas om är gratis smslån, du måste alltså ta ett smslån om du vill låna gratis. När du ska ta ett gratis smslån ansöker du på exakt samma sätt som du gör när du ansöker om ett vanligt smslån. Du får också ett lika snabbt svar på din ansökan och pengarna betalas ut lika snabbt.

Ingen ränta och inga avgifter

Ett gratis smslån är verkligen helt gratis. Det innebär att om du lånar till exempel 6000 kr betalar du tillbaka exakt 6000 kronor och inte en krona mer. Lånet är helt räntefritt, har ingen uppläggningsavgift, ingen ansökningsavgift och har inga andra dolda avgifter.  Du förbinder dig inte heller till någonting annat än att du ska betala tillbaka på lånet i tid.

Därför kan du låna gratis

Det kanske låter lite konstigt att man kan låna gratis. Vad tjänar långivaren på det? Förklaringen är att konkurrensen om kunderna har blivit hård och ett sätt att locka till sig nya kunder är att erbjuda gratis smslån. Långivare som erbjuder gratis lån hoppas naturligtvis på att kunderna ska återkomma efter att de har lånat gratis och många nöjda kunder återkommer också. Det här är alltså ett plussummespel som både du som kund och långivaren tjänar på.

Här tar du ett gratis smslån

Det största gratislånet är i skrivande stund på 6000 kronor och har en lånetid på 30 dagar, detta lån hittar du hos Vivus. Om du inte är i behov av lika mycket pengar så kan du vända dig till Ferratum som erbjuder gratis lån på 2000 kr som du betalar tillbaka inom 30 dagar.