Sms lån direkt

Om du behöver ett sms lån snabbt, alltså inte inom några timmar utan nu på en gång, så finns det faktiskt smslångivare som kan betala ut sms lån direkt. Det innebär att du i praktiken har pengarna på ditt bankkonto senast en kvart efter att du har gjort din ansökan, såvida den är godkänd såklart. Nu ska vi på smslanen.nu förklara hur det här går till och vad du bör tänka på när du ska ta ett sms lån direkt.

Så får du ett sms lån direkt

  1. Först och främst måste du vända dig till en smslångivare som erbjuder direktöverföringar till låntagarnas bankkonton. En direktöverföring är samma sorts överföring som du själv använder dig av när du för pengar mellan dina egna bankkonton eller till en kompis som använder sig av samma bank som du. Som du vet hamnar pengarna direkt på mottagarkontot när du gör en sådan här banköverföring.
  2. Kolla vilken bank smslångivaren använder sig av. Du måste nämligen vända dig till en bank som har samma bank som du för annars kan långivaren inte göra en direktöverföring.
  3. Kolla att smslångivarens kontor är öppet. Du måste ansöka under kontorstid eftersom direktöverföringen måste göras manuellt. De flesta smslångivare har även öppet på kvällar och helger så om du inte ansöker mycket sent på kvällen eller på natten är det inga problem att få ett sms lån direkt.
  4. Gör din ansökan! När alla ovanstående kriterier är uppfyllda är det bara att göra din ansökan som vanligt och om den blir beviljad kommer ditt sms lån att sitta på ditt konto inom 10 – 15 minuter.

Det finns inga speciella krav för att få ett sms lån direkt, även du som har betalningsanmärkningar kan få ett sms lån direkt.