Smslån med betalningsanmärkning

Om du lyckats dra på dig en betalningsanmärkning blir livet plötsligt så mycket svårare. Om du har en betalningsanmärkning blir det svårare att hyra en lägenhet, omöjligt att teckna ett abonnemang och svårt att få ett jobb där man hanterar pengar. De flesta banker och långivare godkänner dessutom inte lån om du har betalningsanmärkningar, men det finns faktiskt flera smslångivare som gör det. Däremot är det inte så att alla som har betalningsanmärkningar har möjlighet att ta ett smslån med betalningsanmärkning eftersom långivarna har vissa krav. Nu ska vi på smslanen.nu titta på dessa krav.

Krav för smslån med betalningsanmärkning

Du får inte ha för många betalningsanmärkningar. Hur många betalningsanmärkningar du får ha beror på smslångivare, men det är sällan du får ha fler än 6 betalningsanmärkningar.

Du får inte ha för nya betalningsanmärkningar. För att få ta ett smslån med betalningsanmärkning får du normalt inte har dragit på dig en ny betalningsanmärkning under det senaste halvåret.

Du måste ha en ordnad ekonomi. Precis som med kunder som inte har en betalningsanmärkning måste du ha en ordnad ekonomi ,det är alltså inget speciellt krav för dig som har betalningsanmärkningar. Smslångivaren tittar på din inkomst och dina skulder innan de beslutar om du får ta ett smslån med betalningsanmärkning eller inte.

Du får inte ha skulder hos kronofogden. När du fick din betalningsanmärkning berodde det på att du fick en skuld hos kronofogden. Det är helt okej att din betalningsanmärkning finns kvar i registren, men det är inte okej att ha skulder kvar hos kronofogden.